Kleur

iPhone 8 kleur

Wanneer er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd is het ook altijd een beetje uitkijken naar de kleuren waarin ze gaat verschijnen. Het aanbod aan kleuren is door de jaren heen dan ook aanzienlijk uitgebreid. Omdat de iPhone 8 wordt gelanceerd in het jaar waarin we 10 jaar iPhone vieren is de kans groot dat Apple er voor zal kiezen om haar bestaande aanbod met kleuren nog verder uit te breiden. Welke kleuren we precies bij de nieuwste iPhone mogen verwachten proberen we voor jou te achterhalen in dit artikel.

Reeds bekende kleuren terug aanwezig?

Met de komst van de iPhone 6 en 6 Plus werd duidelijk dat Apple niet bang is om van haar vertrouwde kleuren af te stappen. De nochtans bijzonder populaire spacegrijs kleur werd dan ook afgevoerd, maar er kwamen twee nieuwe kleuren in de plaats. Het ging hierbij om matzwart en glimmend gitzwart. Deze laatste was evenwel uitsluitend verkrijgbaar indien er werd gekozen voor een 128 of 256GB variant. We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat deze kleuren terug van de partij zullen zijn bij de lancering van de iPhone 8 en eventuele iPhone 8 Plus. Dit neemt evenwel niet weg dat er ook zomaar een nieuwe iPhone 8 kleur kan worden geïntroduceerd.Introductie van Goud en Zilver?

De kans mag dan bijzonder groot zijn dat je nu al weet welke iPhone 8 kleur jouw potentiële voorkeur zou hebben, dat neemt niet weg dat er zomaar nog eens twee nieuwe kleuren geïntroduceerd zouden kunnen worden. Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat de iPhone 8 over een sterk verbeterd design zal komen te beschikken en daar horen uiteraard ook één of meerdere nieuwe kleuren bij. Een potentiële nieuwe iPhone 8 kleur is de zogenaamde ‘Zilver en Goud’.