Gratis

Gratis iPhone 8

Als echte Apple fan spreekt het voor zich dat je reeds volop uitkijkt naar de komst van de iPhone 8. Er zijn bijzonder veel interessante voordelen verbonden aan een iPhone, maar er is eveneens sprake van een niet onbelangrijk nadeel. Het is namelijk zo dat de nieuwste smartphone van Apple steeds op de markt wordt geïntroduceerd met een stevig kostenplaatje. Het kan echter ook anders. Er bestaan namelijk verschillende mogelijkheden om de prijs van je iPhone 8 aanzienlijk te beperken. In het beste geval kan je zelfs zomaar een gratis iPhone 8 in huis halen. Hoe je dat precies kan doen en welke voor- en nadelen dit precies met zich meebrengt.

Gratis iPhone 8 met een bundel

In het merendeel van de gevallen zullen mensen een gratis iPhone 8 kunnen bekomen door het afsluiten van een bepaalde bundel. Het komt dan ook niet zelden voor dat providers er naar aanleiding van de lancering van een nieuwe iPhone voor kiezen om uit te pakken met verschillende stuntpromoties. Dergelijke promoties kunnen er voor zorgen dat de aankoopprijs van een iPhone 8 aanzienlijk kan worden verlaagd, maar in het beste geval (en mits je er voor kiest om een duur abonnement af te sluiten) kan ze ook helemaal gratis worden.

Natuurlijk is het helemaal fantastisch om de beschikking te krijgen over een gratis toestel zoals de iPhone 8. Het moet evenwel gezegd dat er hier altijd bepaalde voorwaarden aan zijn verbonden waar je maar beter rekening mee kan houden. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat je voor een lange termijn vast hangt aan het abonnement dat je afsluit. Dit zorgt er voor dat je niet meer zomaar kan overstappen naar een andere provider. Dit althans tenzij je de dubbele kosten voor lief neemt. Bovendien mag je dan wel een gratis iPhone 8 hebben gekregen, de periodieke kostprijs van je abonnement is er één die veel hoger zal uitvallen dan in eerste instantie wordt verwacht. Zo betaal je op het einde van de rit de iPhone 8 toch, maar dan wel gespreid over een lange periode.

Meedoen aan een wedstrijd

Zoals je hebt kunnen lezen is een iPhone 8 zomaar gratis in je schoot geworpen krijgen niet altijd even interessant. Wanneer je er niet om staat te springen om een bundel met een iPhone 8 af te sluiten kan je er ook nog altijd voor kiezen om deel te nemen aan één van de vele wedstrijden die jaarlijks worden gehouden. Naar aanleiding van de lancering van de nieuwste smartphone van Apple zijn er altijd verschillende partijen die een leuke competitie organiseren waarbij het toestel kan worden gewonnen. Door deel te nemen aan één van deze verschillende wedstrijden kan je een gratis iPhone 8 winnen en dat zonder dat je rekening moet houden met vervelende voorwaarden. We durven dan ook gerust te stellen dat dit heel wat interessanter is in vergelijking met het afsluiten van een bundel.